Fitness

Fitness, Cardio- en krachttraining

Werken aan een gezonde en sterke geest door middel van een goede conditie. Wij bieden een groot aantal trainingen en lessen aan. Samen met andere sporters tot het uiterste gaan. Gezond en gezellig!

Een individueel trainingsprogramma op maat, een cardiotraining op maat. Het is allemaal mogelijk bij ons sportcentrum. Na een uitgebreide intake doen we een gewichts- en vetpercentagemeting en een cardiovasculaire test met je. Aan de hand van de uitkomsten van de testen en jouw wensen, maken onze instructeurs een programma op maat. De oefeningen worden stap voor stap aan u uitgelegd zodat je controle hebt over de uitvoering. Dit kunnen we zo nodig herhalen totdat je er alle vertrouwen in hebt om het programma individueel uit te voeren. Na ongeveer 5 weken herhalen we de testen om te kijken of je progressie hebt geboekt. Dit proces blijven we herhalen zo lang je bij ons sport.

Met ons Technogym systeem maken we gemakkelijk inzichtelijk wat het rendement is van jouw trainingen.

Je kunt ook een personal trainer inhuren, we gaan dan nog effectiever te werk. De trainer zorgt ervoor dat iedere herhaling van de oefening optimaal uitgevoerd wordt. Dus wil je de beste training en begeleiding? Kies dan voor personal training.