Danskamp 2017! Doe je mee?

DSC02267
Vind jij het leuk om twee dagen bezig te zijn met urban dans, moderne dans, improvisatie en het maken van een choreografie? Meld je dan nu aan voor:

 

DANSKAMP | op 10 & 11 augustus 2017!

 

Wat kun je verwachten?

Een donderdag en vrijdag gevuld met dans! Wij gaan met jou werken aan je dansvaardigheid en creativiteit in verschillende stijlen. We laten je kennis maken met urban dance, moderne dans, improvisatie & het maken van een choreografie.

Heb je nog geen ervaring met deze stijlen? Geen probleem! We coachen iedereen op hun eigen niveau. Heb je al wel ervaring met deze stijlen? Kom samen met ons ontdekken waar je nog beter in kan worden en natuurlijk ‘how to’. Of kom gewoon lekker meedoen omdat je het leuk vindt om te dansen, workshops te volgen en andere dansers te leren kennen.

Het precieze programma krijg je natuurlijk te horen wanneer je je aangemeld hebt. Wel kunnen wij je alvast vertellen dat we twee dagen van 10:00 uur tot 15:00 uur lekker dansen en trainen, je slaapt dus gewoon thuis.
Het danskamp is inclusief de workshops, een dorstlesser gedurende de dagen, een eindoptreden voor familie en vrienden en uiteraard een leuke herinnering aan dit kamp. Het enige dat wij van jou vragen is een bijdrage van €15 voor twee dagen en natuurlijk je enthousiasme!

 

Maar wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn Fero la Fontaine en Marlie Salomé. Beiden 19 jaar oud en studerende in Arnhem. Wij volgende de dansopleiding FastTrack aan het Rijnijssel college. Wij zitten in ons eerste jaar van de opleiding en werken aan veel verschillende dansstijlen, technieken en kennis. Fero is gespecialiseerd in urban dance, Marlie is meer thuis in het modern. Daarom een supercombinatie! Het lijkt ons super leuk om onze ervaringen en kwaliteiten met jou te delen door het geven van workshops tijdens dit danskamp!
Waarom een kamp? Omdat we twee dagen bezig zullen zijn met dans en elkaar. Wij willen jullie iets bijbrengen: waaronder plezier door te dansen! Maar ook het maken van dans en dansen samen met anderen. In één dag kunnen we natuurlijk minder doen dan in twee dagen! Al helemaal omdat jullie aan het eind van het kamp een eigen choreografie hebben gemaakt en deze kunnen tonen aan familie, vrienden en noem maar op!

Zien we jou terug in de danszaal?

Meld je dan snel aan via alida@sportcentrumiedema.nl | Voor 11 t/m 16 jaar oud.
Alle clinics worden gegeven bij Sportcentrum Iedema | Kosten zijn € 15,- per persoon.