Laatste update

Beste Iedemasporter,

Wij zijn blij dat we woensdag 1 juli weer open mochten gaan. Het is belangrijk dat we ons volledig aan het protocol van NL-Actief houden. Hierbij zijn er natuurlijk wel wat aanpassingen in vergelijking met voor de coronatijd. Deze willen we even met jullie doornemen:

  • Voor groepslessen is het nodig om te reserveren. Dit is zo omdat we een maximumaantal deelnemers per vierkante meter in een zaal mogen hebben. Omdat er voor lessen gereserveerd moet worden, bieden wij een uitgebreider zomerrooster aan dan voorgaande jaren zodat er voor iedereen plek is.
  • Voor de fitness is er een vrije inloop van 07:00-21:45 uur op maandag t/m donderdag, op vrijdag van 07:00-20.15 uur en zaterdag & zondag van 08.30-12.45 uur. Om alles zo schoon mogelijk te houden en veel aandacht te besteden aan de hygiëne, gaan wij tussen 15:00-15:30 uur dicht om met onze medewerkers alles grondig schoon te maken.
  • In ons sportcentrum is een looproute aangegeven middels de blauwe pijlen. In de groepsleszalen zijn er stickers die verwijzen naar een plekje en in de fitness zie je bordjes op de apparaten die niet in gebruik zijn. Deze stickers dienen ervoor om kruisverkeer zoveel mogelijk te voorkomen en overal de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen voor ieders veiligheid.
  • De kleedkamers kunnen gebruikt worden voor de kluisjes. Probeer zoveel mogelijk thuis om te kleden zodat je zo kort mogelijk in de kleedkamer bent. Omdat we de kleedkamers weer mogen gebruiken is het verplicht om binnenschoenen te dragen en een handdoek te gebruiken tijdens het sporten.
  • Heb je in de afgelopen weken buiten groepslessen meegedaan en wil je dit blijven doen? Kijk of je het juiste abonnement hebt bij de receptie en laat het eventueel aanpassen waar nodig.
  • De belangrijkste maatregel in het kader van veiligheid is een optimale ventilatie. Deze is bij ons zeer goed op orde omdat er niet wordt gerecirculeerd. Daarnaast hanteren wij natuurlijk de 1.5 meter, handdesinfectie bij de ingang en hebben we looproutes gemaakt. Als je corona-gerelateerde klachten hebt, blijf je uiteraard thuis.
  • Onze laatste update staat altijd in de Mywellness app. Deze vind je door in het hoofdmenu naar beneden te scrollen en het onderste balkje aan te klikken met ‘nieuwsbrief’ of ’laatste update’.

Wij zijn blij om jullie weer te mogen ontvangen in ons sportcentrum!

Vriendelijke en positieve groet namens het hele Iedemateam,

Sjaak en Alida