Nieuwsbrief

Beste Iedema sporter,
We gaan alweer de laatste week van het zomerrooster in en het doet ons deugd dat veel sporters gedurende het zomerrooster actief aan het sporten zijn geweest. De groepslessen bleven druk bezocht en ook in de fitnesszaal liep het lekker door.

Vanaf maandag 31 augustus starten wij met een vernieuwd en uitgebreid lesrooster! Wat kunt u hierin van het Sportcentrum verwachten:

  • We gaan de deuren van het Sportcentrum elke dag een half uur eerder open doen. Dus vroege vogels zijn van harte welkom!
  • We bieden nieuwe groepslessen aan zoals:  Aerial Yoga voor Volwassenen, Teens en Kids plus  Hatha Yoga voor Teens & Kids. Ons Yoga Team wordt aangevuld met een nieuwe Yoga Docente en onze nieuwe Yoga Studio kan nu eindelijk officieel ingewijd worden.
  • Wegens groot succes zullen we op de woensdagavond een extra Bootcamp training aanbieden.
  • Ook op de donderdagavond hebben we een nieuwe Groepsles Instructrice in huis gehaald en zij gaat BCT (19:00 uur) en Zumba (20:00 uur) aanbieden. Het bestaande uur Zumba op de dinsdagochtend blijft maar op de donderdagochtend bieden we een nieuw uur Power Pilates aan. Op de woensdagavond zullen we gaan starten met  Zwanger&Fit lessen. Meer info hierover volgt via onze reguliere kanalen en bij de receptie van Sportcentrum Iedema.
  • De groepslessen gaan per 31 augustus weer naar 50 minuten, het sportcentrum is tussen 15.00-15.30 uur niet meer gesloten en de kleedkamers en douches mogen normaal gebruikt worden m.u.v. de sauna.
  • Inmiddels zijn de eerste klanten succesvol gestart met het Leefstijl Programma Body Support. Body Support biedt persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. Samen met een Body Support Coach ga je aan de slag; of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk. Meer informatie bij de receptie van Sportcentrum Iedema en onder het kopje partners op onze site
  • Ook in het nieuwe rooster blijven we ons houden aan het protocol van NL-Actief.  We hanteren nog steeds de 1,5 meter, desinfectie bij het betreden van het sportcentrum en in de Fitness zalen staan voldoende spuitbussen om  materialen (voordat je begint te sporten) schoon te maken.
  • Voor de groepslessen en kinderoppas blijft het nodig te reserveren. Dit omdat wij een maximum aantal deelnemers per vierkante meters zaalruimte mogen hebben. Om teleurstelling bij uw medesporters te voorkomen vragen wij u alleen te reserveren indien u ook daadwerkelijk kunt komen sporten. Annuleren vlak voor aanvang les is niet de bedoeling (uitzonderingen daargelaten) en zal worden bijgehouden. Tevens draaien wij voor intern gebruik van elke les een deelnemerslijst uit zodat de instructeurs en receptie op de hoogte zijn wie er aan de les deelneemt. Check svp of jij het juiste abonnement hebt om aan de groepslessen deel te nemen?
  • Volgende week zal er huis aan huis in Harderwijk, Hierden en Zeewolde een leuke Iedema Flyer verspreid worden met daarin o.a. het vernieuwde rooster en alle nieuwe items.

Ook een paginagrote advertentie in de Harderwijker Courant wil laten zien wat we allemaal met vernieuwde energie gaan doen om iedereen aan een fitte leefstijl te helpen! In dat kader hebben inmiddels meer dan 2000 mensen onze MyWellnessApp succesvol in gebruik.

Het Iedema Team heeft zin in deze vernieuwende frisse start en wenst alle sporters een prettig en onbezorgd sporten toe. Mocht u vragen, op of aanmerkingen hebben? Onze receptionistes staan u graag te woord of stuur een mail naar info@sportcentrumiedema.nl
LinkedIn
Facebook
Website
Email
YouTube
Instagram