Over ons

Sportcentrum Iedema Harderwijk

Kwaliteit van Bewegen!

SPORTCENTRUM IEDEMA

SPORT VOOR IEDEREEN!

Jong en oud, iedereen kan sporten bij Sportcentrum Iedema. Veel lessen gebeuren in vaste groepen en uren maar er is natuurlijk ook ruimte om zelf je tijden en lessen te bepalen. Sporten is erg afwisselend. Zeker bij Iedema! We bieden je niet alleen een ruime keuze aan sporten, maar je kunt ook gebruik maken van onze andere faciliteiten zoals sauna en zonnebank. Of spreek eens een heerlijke sportmassage af! Bovendien is Iedema altijd de eerste met de laatste trends. Iedema heeft drie grote uitbreidingen gerealiseerd waardoor je in een modern en multifunctioneel centrum sport. Kortom: Sportcentrum Iedema is altijd voor jou in beweging!

Wie verantwoord en veilig wil sporten loopt binnen bij Sportcentrum IEDEMA in Harderwijk. Wij werken zonder uitzondering met gediplomeerde instructeurs, onder wie veel ALO- en CIOS-afgestudeerde sportleraren. Veel lessen hebben vaste groepen en uren (gezellig!), maar er is ook ruimte om zelf je tijden en lessen te bepalen.

VOORDEEL
STATS
FEITEN
s
Bekijk

Onze vaardigheden

Bij Sportcentrum Iedema beschikken wij over gediplomeerde trainers en meer dan 50 jaar ervaring, hierdoor zijn wij geschikt om u te helpen met het bijpassende doel.
Professioneel
95%
Doelgericht
90%
Persoonlijk
80%
Flexibel
90%
Trainers
0
Groepslessen
0 Jaar
Ervaring